Beddit 3 Slaaptracker

Beddit 3 Slaaptracker
Verhelp je slaapproblemen, zonder vervelende draagbare sensoren.
€ 149,95

2 weken levertijd

Omschrijving

Details

Beddit 3, meer dan een slaap tracker.

Vermoeid wakker worden kan veel oorzaken hebben. Beddit 3 is de meest uitgebreide en accurate slaap tracker, zodat je altijd weet wat er 's nachts gebeurd en waarom je nog steeds vermoeid bent.

De Beddit 3 gaat verder dan alleen je slaap meten. Dit is het eerste product die laat zien hoe gewoontes, activiteiten en gevoelens alle aspecten van je slaap kwaliteit beïnvloeden. Hij voorziet je van persoonlijk inzicht om je te helpen met het ontwikkelen van gewoontes om een betere nachtrust te ontwikkelen.

Uitgebreid slaaprapport, zonder sensoren die je aan je lichaam hoeft te bevestigen:

Doordat de Beddit gebruik maakt van de meest uitgebreide en nauwkeurige gegevens en functies kan hij over een periode van 2-weken een slaaprapport voor je opstellen.
Dit is het eerste uitgebreide rapport die je voorziet van een opsomming van slaap, herstel en ademhaling. Deze gegevens kunnen personal trainers, therapeuten, gezondheidsspecialisten e.d. direct gebruiken voor deskundig advies en/of training. Hiervoor hoef je geen sensoren te dragen of onderdelen op te laden. 

De dunne, flexibele en zachte sensor zal je niet opmerken in bed. Hij werkt met ieder bed en volgt het slaapgedrag van degene die op de sensor ligt. Ook als je met 2 personen in hetzelfde bed ligt. 
De Beddit 3 merkt op wanneer je gaat liggen, en begint dan automatisch met het volgen van je gedrag. Het optionele smart alarm zorgt er voor dat je weer rustig wakker wordt. 

Wat toont Beddit na een nacht slapen?

 
 Slaapgedrag: Slaapkwaliteit en quantiteit.
 

 
 Hartslag: Indicatie van gezondheid, fitheid en stress


 Ademhaling: Aantal ademhalingen per minuut


 Snurkgedrag: Indicatie van slechte slaapkwaliteit


 Omgeving: Meet temparatuur en luchtvochtigheid, en geeft tips om dit te optimaliseren

 

Onzichtbaar, onmerkbaar en volledig automatisch:
De Beddit 3 slaaptracker zal niet zichtbaar zijn in je slaapkamer. Je zal hem niet voelen als je in bed ligt. Hij start en stopt automatisch zodra je in en uit bed gaat.

Leer waarom je wel of juist niet slecht slaapt:
Houd notities bij waardoor je kan volgen wat er overdags en 'snachts gebeurt. Van de notities maakt de Beddit een analyse en worden ze in verband gebracht met je slaapkwaliteit. Hierdoor volgen er trends, zodat je een persoonlijk rapport hebt wat wel en geen goede invloed heeft op je nachtrust. Zodoende kan je goede slaapgewoontes ontwikkelen.

Ontvang de hulp die jij nodig hebt om je slaapproblemen te verbeteren:
Sommige problemen vereisen expertise. Slaapproblemen zijn hier geen uitzonderingen op. De Beddit 3 stelt rapporten voor je op waarmee je terecht kan bij bijvoorbeeld personal trainers, gezondheidsspecialisten en therapeuten.

Benieuwd naar de verschillen t.o.v. de Beddit 2? Bekijk hier dan de korte uitleg en vergelijking van Beddit zelf:
https://www.youtube.com/watch?v=wgNlAetal68

Specificaties

Aanvullende Informatie

Sku beddit3
Garantie 24 maanden
Merk Beddit
Reviews
Er zijn nog geen reviews beschikbaar voor dit product.
Schrijf een review

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer